Idioma:

Traducciones disponibles del artículo:

Experimento problemas con el envío de correo y aparecen errores en el registro de correo.

APLICABLE A:
  • Parallels Plesk Panel for Linux/Unix

Resolución

Este artículo detalla los errores más frecuentes de Qmail que puede encontrar en el registro de correo:

- deferral: Sorry, I wasn't able to establish an SMTP connection. (#4.4.1), 1388.
- Sender address rejected: Domain not found, 1377.
- 553 sorry, that domain isn't in my list of allowed rcpthosts, 168.
- Domain of sender address anonymous@HOSTNAME does not exist, 771.
- possible qmail-smtpd exitted by timeout, reset connection or with "See http://pobox.com/~djb/docs/smtplf.html.", 810.
- 554 mail server permanently rejected message (#5.3.0), 836.
- Sorry, no mailbox here by that name. (#5.1.1), 797.
- Deferred: 451 qmail-spp failure: plugins/chkrcptto: child crashed (#4.3.0), 5433

49af2da0f2dd4c81e962790bbbd0c2b4 5d735c0e028ee5b991e4fb80d34fb87f 56797cefb1efc9130f7c48a7d1db0f0c

OPINIÓN